Kormánymű javítás Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében

A kormánymű javítására a legtöbb autószerelő nem jogosult, ugyanis Magyarországon H minősítés nélkül nem szabad kormányművet javítani. Az interneten hirdető cégek többségének nincs H minősítése. A legtöbb – H minősítéssel nem rendelkező – szerviz tehát csak a kormánymű be- és kiszerelésére jogosult, annak felújítására nem.

Cégünk, a DM Autó Kft. megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által előírt követelményeknek és H minősítő jel használatára jogosult. Tehát ha Ön Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szeged térségében a hatósági jogszabályoknak megfelelően szeretné javíttatni járműje kormányművét, juttassa el azt H minősítésű szervizünkbe.

Maga a fogasléces kormánymű 50-80 centiméter hosszúságú, amennyiben a műhely kiszerelés után rajta hagyja a kormánygömbfejeket, akkor hossza 120-180 centiméter. Súlya 5 és 20 kg között van, tehát postai úton viszonylag egyszerű eljuttatni műhelyünkbe.

DM Autó központi szerviz

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most: 

Kormánymű javítás

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, mi gyorsan, megfelelő árazással javítjuk, felújítjuk kormányművét!

A kiszerelt kormányművet postával vagy valamelyik futárszolgálattal juttathatja el hozzánk. Az átvétel után a lehető leghamarabb elvégezzük a javítást és utánvétes csomagként visszaküldjük Önnek.

Lehetősége van személyesen is behozni hozzánk a kiszerelt alkatrészeket. Ha ez előre egyeztetett időpontban történik, akkor 4 óra alatt is megcsináljuk a javítást.

Mennyi időbe telik a kormánymű javítása?

A javítási munkákat a kormánymű beérkezésétől számított 24-48 órára vállaljuk, de ennél általában gyorsabban kész szokott lenni a felújítás.

Miért érdemes velünk javíttatni?

Egy gyári kormánymű már önmagában akár 250 ezer – 1 millió forintba is kerülhet. Ezzel szemben a kormánymű javítása kb. 50-60 ezer forint plusz áfából kivitelezhető, ami nagyjából a tizedébe kerül.

Szakszerű javítás mellett sokkal olcsóbb a felújítás, mint a kormánymű cseréje, és biztonság illetve használhatóság szempontjából Ön ugyanazt kapja.

Sokan az esetenként néhány ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel pótolják meghibásodott kormányművüket. Ezek a bevizsgálatlan, kétes állapotú alkatrészek balesetveszélyhez vezethetnek, plusz költségeket okozhatnak.

Miért célszerű kormánymű felújítás, javítás miatt a DM Autó Kft-t választania Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében is?

18 éve foglalkozunk ebben a formában fogasléces kormánymű javítással és az ehhez tartozó szervoszivattyúk javításával.

a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult

minden évben átesünk egy teljes körű minősítő vizsgálaton, mely ellenőrzi a kormánymű felújítás során felhasznált alapanyagokat, alkatrészeket, mind az alkalmazott technológiát, mind pedig a javítást végző személyek szakmai tudását az elmúlt évek folyamán állandó minőséget tudtunk garantálni kormánymű javítás, felújítás területén magánemberek, szerelők, szakszervizek részére.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most: 

Kormánymű javítás