Kormánymű javítás Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében

Kormánymű javítás Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében

A kormánymű javítására az autószerelők többsége nem jogosult, ugyanis országunkban H minősítés hiányában nem lehet kormányművet javítani. A világhálón hirdető vállalkozások többségének nincs H minősítése. Az átlag – H minősítéssel nem rendelkező – szerviz tehát csak a kormánymű be- és kiszerelésére jogosult, annak felújítására nem.

Vállalatunk, a DM Autó Kft. megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által előírt elvárásoknak és H minősítő jel használatára jogosult. Szóval ha Ön Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében a hatósági jogszabályoknak megfelelően kívánja javíttatni autója kormányművét, küldje el azt H minősítésű szervizünkbe.

Maga a fogasléces kormánymű 50-80 centiméter hosszúságú, amennyiben az autószerelő kiszerelés után rajta hagyja a kormánygömbfejeket, ezesetben hossza 120-180 centiméter. Súlya 5 és 20 kg között van, szóval postai úton viszonylag egyszerű eljuttatni műhelyünkbe.

DM Autó központi szerviz

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, mi gyorsan, fair árazással javítjuk, felújítjuk kormányművét!

A kiszerelt kormányművet postával vagy más futárszolgálattal juttathatja el hozzánk. A beérkezése után a lehető leghamarabb elvégezzük a szerelést és utánvétes csomagként visszaküldjük Önnek.

Ha úgy Önnek kényelmesebb, személyesen is elhozhatja hozzánk a kiszerelt kormányművet. Ha ez előre egyeztetett időpontban történik, akkor 4 óra alatt is megcsináljuk a javítást.

Milyen hosszú folyamat egy kormánymű javítása?

A javítási munkákat a kormánymű átvételétől számított 24-48 órára vállaljuk, ám ennél sokszor gyorsabban végzünk.

Miért jár jól, ha minket bíz meg?

Egy gyári kormánymű már önmagában is 250 ezer – 1 millió forintba kóstálhat. Ezzel szemben a kormánymű szervízelése kb. 50-60 ezer forint plusz áfából kivitelezhető, ami nagyjából a tizedébe kerül.

Szakszerű javítás mellett sokkal költségkímélőbb a felújítás, mint a kormánymű cseréje, és biztonság illetve használhatóság szemszögéből Ön ugyanazt kapja.

Sokan az esetenként néhány ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel pótolják meghibásodott kormányművüket. Ezek a bevizsgálatlan, kétes állapotú alkatrészek használata veszélyes, többlet költségeket okozhatnak.

Miért célszerű kormánymű felújítás, javítás miatt a DM Autó Kft-t választania Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém környezetében is?

  • 18 éve foglalkozunk ebben a formában fogasléces kormánymű javítással és az ehhez tartozó szervoszivattyúk javításával.
  • a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult
  • minden évben átesünk egy teljes körű minősítő vizsgálaton, ami ellenőrzi a kormánymű javítás során felhasznált alapanyagokat, alkatrészeket, mind az alkalmazott technológiát, mind pedig a szerelést végző személyek szaktudását
  • az elmúlt évek folyamán állandó minőséget tudtunk garantálni kormánymű javítás, felújítás területén magánemberek, szerelők, szakszervizek részére.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074