Kormánymű javítás Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Eger, Kemecse

Kormánymű javítás Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Eger, Kemecse

A kormánymű javítására a legtöbb autószerelő nem jogosult, mert Magyarországon H minősítés nélkül nem szabad kormányművet felújítani. Az interneten hirdető cégek nagy részének nincs H minősítése. A legtöbb – H minősítéssel nem rendelkező – szerelő tehát csupán a kormánymű be- és kiszerelésére jogosult, annak felújítására nem.

Cégünk, a DM Autó Kft. eleget tesz a Nemzeti Közlekedési Hatóság által állított követelményeknek és H minősítő jel használatára jogosult. Tehát ha Ön Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Eger, Kemecse térségében a hatósági jogszabályoknak eleget téve szeretné felújíttatni járműje kormányművét, juttassa el azt H minősítésű szervizünkbe.

Maga a fogasléces kormánymű 50-80 centiméter hosszú, amennyiben a műhely a kiszerelést követően rajta hagyja a kormánygömbfejeket, akkor hossza 120-180 centiméter. Súlya 5 és 20 kg között lehet, tehát postai csomagként aránylag könnyű elküldeni műhelyünkbe.

DM Autó központi szerviz

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074

Ha minket bíz meg kormányműje javításával, mi gyorsan, megfelelő árazással rendbe hozzuk, újjáépítjük kormányművét!

A kiszerelt kormányművet postai úton vagy valamelyik futárszolgálattal küldheti el nekünk. Az átvétel után a lehető leggyorsabban elvégezzük a javítást és utánvétes küldeményként visszajuttatjuk Önhöz.

Lehetősége van személyesen is behozni hozzánk a kiszerelt alkatrészeket. Amennyiben ez előre megbeszélt időpontban történik, akár 4 órán belül is megcsináljuk a felújítást.

Mennyi időbe telik a kormánymű javítása?

A felújítási munkálatokat a kormánymű beérkezésétől számított 24-48 órára vállaljuk, de ennél általában hamarabb kész szokott lenni a felújítás.

Miért érdemes velünk javíttatni?

Egy gyári kormánymű már önmagában akár 250 ezer – 1 millió forintba is kerülhet. Ezzel szemben a kormánymű javítása körülbelül 50-60 ezer forint plusz áfából megoldható, ami durván a tizedébe kerül.

Szakszerű munka esetén jóval olcsóbb a felújítás, mint a kormánymű cseréje, és biztonság és hatékonyság szempontjából Ön ugyanazt kapja.

Vannak, akik az esetenként pár ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel helyettesítik problémás kormányművüket. Ezek a bevizsgálatlan, gyanús állapotú alkatrészek balesetveszélyhez vezethetnek, plusz költségekhez vezethetnek.

Miért érdemes kormánymű szerelés, javítás ügyében a DM Autó Kft mellett döntenie Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Eger Kemecse térségében is?

  • Több évtizedes gyakorlatunk van a kormánymű szerelésben és ezen belül többek közt a szervo szivattyúk felújításában.
  • a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult
  • évente átmegyünk egy mindenre kiterjedő minősítő felmérésen, mely ellenőrzi a kormánymű felújítás közben alkalmazott alapanyagokat, alkatrészeket, mind az használt módszert, mind pedig a javítást végző emberek szakmai tudását
  • az elmúlt évek során állandó színvonalat tudtunk biztosítani kormánymű szerelés, karbantartás területén magán személyek, szerelők, szakszervizek számára.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074