Kormánymű felújítás Ráckeve, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Csepel, Kecskemét

Kormánymű felújítás Ráckeve, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Csepel, Kecskemét

A kormánymű javítására egy átlag autószerelő nem jogosult, hiszen hazánkban H minősítés híján nem szabadna kormányművet javítani. A neten hirdető vállalatok többségének nincs H minősítése. Egy átlagos – H minősítéssel nem rendelkező – szerviz tehát csak a kormánymű be- és kiszerelésére jogosult, annak felújítására nem.

Vállalkozásunk, a DM Autó Kft. megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által előírt feltételeknek és H minősítő jel használatára jogosult. Következésképpen ha Ön Ráckeve, Szigethalom, Szigetszentmiklós, KecskemétY környékén a hatósági jogszabályoknak megfelelően akarja javíttatni gépkocsija kormányművét, postázza el azt H minősítésű szervizünkbe.

Maga a fogasléces kormánymű 50-80 centiméter hosszúságú, amennyiben a szerviz kiszerelés után rajta hagyja a kormánygömbfejeket, ilyenkor hossza 120-180 centiméter. Súlya 5 és 20 kg között van, így postai küldeményként viszonylag egyszerű eljuttatni műhelyünkbe.

DM Autó központi szerviz

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, mi gyorsan, tisztességes árazással javítjuk, felújítjuk kormányművét!

A kiszerelt kormányművet postával vagy egyéb futárszolgálattal juttathatja el hozzánk. A megérkezése után a lehető leghamarabb elvégezzük a karbantartást és utánvétes csomagként visszaküldjük Önnek.

Igény szerint természetesen a személyes átvétel is megoldható. Ha ez előre egyeztetett időpontban történik, akkor 4 óra alatt is megcsináljuk a javítást.

Mennyi időt vesz igénybe a kormánymű javítása?

A javítási munkákat a kormánymű megérkezésétől számított 24-48 órára vállaljuk, viszont ennél a legtöbbször gyorsabban elvégezzük a felújítást.

Miért jó Önnek, ha velünk javíttat?

Egy gyári kormánymű már önmagában  akár 250 ezer – 1 millió forint között mozog. Ezzel szemben a kormánymű felújítása kb. 50-60 ezer forint plusz áfából kivitelezhető, ami nagyjából a tizedébe kerül.

Szakszerű javítás mellett sokkal gazdaságosabb a felújítás, mint a kormánymű cseréje, és biztonság illetve használhatóság nézőpontjából Ön ugyanazt kapja.

Sokan az esetenként néhány ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel pótolják meghibásodott kormányművüket. Ezek a bevizsgálatlan, kétes állapotú alkatrészek balesetbeszélyesek, extra költségeket okozhatnak.

Miért tanácsos kormánymű felújítás, javítás miatt a DM Autó Kft-t választania Ráckeve, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Kecskemét térségében?

  • 18 éve foglalkozunk ebben a formában fogasléces kormánymű javítással és az ehhez tartozó szervoszivattyúk javításával.
  • a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult
  • minden évben átesünk egy teljes körű minősítő vizsgálaton, amely ellenőrzi a kormánymű szerelés során felhasznált alapanyagokat, alkatrészeket, mind az alkalmazott technológiát, mind pedig a szervizelést végző személyek szakértelmét
  • az elmúlt évek folyamán állandó minőséget tudtunk garantálni kormánymű javítás, felújítás területén magánemberek, szerelők, szakszervizek részére.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074