Kormánymű felújítás Kaposvár, Pécs, Szekszárd környezetében

Kormánymű felújítás Kaposvár, Pécs, Szekszárd környezetében

A kormánymű javítására az autószerelők többsége nem jogosult, mivel országunkban H minősítés hiányában nem lehet kormányművet felújítani. A világhálón hirdető vállalkozások nagy részének nincs H minősítése. Az átlag – H minősítéssel nem rendelkező – szerelő tehát csupán a kormánymű be- és kiszerelésére jogosult, annak felújítására nem.

Vállalatunk, a DM Autó Kft. eleget tesz a Nemzeti Közlekedési Hatóság által állított elvárásoknak és H minősítő jel használatára jogosult. Szóval, ha Ön Kaposvár, Pécs, Szekszárd környezetében környezetében a hatósági jogszabályoknak eleget téve kívánja felújíttatni autója kormányművét, küldje el azt H minősítésű szervizünkbe.

Maga a fogasléces kormánymű 50-80 centiméter hosszú, amennyiben az autószerelő a kiszerelést követően rajta hagyja a kormánygömbfejeket, ezesetben hossza 120-180 centiméter. Súlya 5 és 20 kg között lehet, szóval postai szállítással aránylag könnyű elküldeni műhelyünkbe.

DM Autó központi szerviz

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074

Ha minket bíz meg kormányműje javításával, mi gyorsan, fair árazással rendbe hozzuk, újjáépítjük kormányművét!

A kiszerelt kormányművet postai úton vagy más futárszolgálattal küldheti el nekünk. A beérkezése után a lehető leggyorsabban elvégezzük a szerelést és utánvétes küldeményként visszajuttatjuk Önhöz.

Ha úgy Önnek kényelmesebb, személyesen is elhozhatja hozzánk a kiszerelt kormányművet. Amennyiben ez előre megbeszélt időpontban történik, akár 4 órán belül is megcsináljuk a felújítást.

Milyen hosszú folyamat egy kormánymű javítása?

A felújítási munkálatokat a kormánymű átvételétől számított 24-48 órára vállaljuk, ám ennél sokszor hamarabb végzünk.

Miért jár jól, ha minket bíz meg Kaposvár, Pécs, Szekszárd környezetében?

Egy gyári kormánymű már önmagában is 250 ezer – 1 millió forintba kóstálhat. Ezzel szemben a kormánymű szervízelése körülbelül 50-60 ezer forint plusz áfából megoldható, ami durván a tizedébe kerül.

Szakszerű munka esetén jóval költségkímélőbb a felújítás, mint a kormánymű cseréje, és biztonság és hatékonyság szemszögéből Ön ugyanazt kapja.

Vannak, akik az esetenként pár ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel helyettesítik problémás kormányművüket. Ezek a bevizsgálatlan, gyanús állapotú alkatrészek használata veszélyes, többlet költségekhez vezethetnek.

Miért célszerű kormánymű szerelés, javítás ügyében a DM Autó Kft mellett döntenie?

  • Több évtizedes gyakorlatunk van a kormánymű szerelésben és ezen belül többek közt a szervo szivattyúk felújításában.
  • a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult
  • évente átmegyünk egy mindenre kiterjedő minősítő felmérésen, ami ellenőrzi a kormánymű javítás közben alkalmazott alapanyagokat, alkatrészeket, mind az használt módszert, mind pedig a szerelést végző emberek szaktudását
  • az elmúlt évek során állandó színvonalat tudtunk biztosítani kormánymű szerelés, karbantartás területén magán személyek, szerelők, szakszervizek számára.

Információért, időpont egyeztetésért hívja most:

0620430074